Bamar

Ons eigen kwaliteitsmerk

Kwaliteitsproducten uit Europa. Gespecialiseerd in maatwerk tafelkleden voor horeca bedrijven en webwinkels. 

Bamar

Kwaliteitsproducten

Bamar bepaald en maakt periodiek zijn eigen hoogwaardige collectie voor woon- en slaapwinkels en producten die veel gebruikt worden in hotels, restaurants en cafés. In onze collectie staat kwaliteit, prijs en natuurlijke producten hoog in het vaandel. Hier streven wij dagelijks naar. Alle producten van deze collecties zijn afkomstig uit Europa.

Hieronder vindt u een impressie van onze huidige collectie. Wij kunnen door de grote van onze collectie nu niet alles hieronder tonen. In onze shop staan 95% van de artikelen die wij u kunnen bieden. 

Wij maken gebruik van agenten die dagelijks onderweg zijn om de producten van Bamar te vertegenwoordigen. Mocht u interesse hebben in onze producten dan komen zij graag vrijblijvend de producten aan u laten zien.                                  Actuele collecties

De artikelen uit onze collectie zijn in diverse afmetingen, kleuren leverbaar. In onze linnen collectie vindt u onder andere tafelkleden, spreien, badjassen en handdoeken.

Bestel onze tafelkleden vanaf nu op Fiare!

Bekijk de collectie

Spreien

Spreien in diverse kleuren en afmetingen leverbaar. Maatwerk is vanwege ons eigen naaiatelier ook mogelijk.

Tafellinnen

Tafelkleden, tafellopers en servetten in diverse kleuren, vormen en afmetingen leverbaar. Maatwerk is vanwege ons eigen naaiatelier mogelijk.

Keukenlinnen

Ruime collectie thee- en keukendoeken passend bij elke interieur stijl.

Heeft u interesse, neem dan contact op via mail info@bamar.nl of telefoon 026-3793064.