Weseta

Premium badlinnen

Het enige bedrijf dat in Zwitserland handdoeken weeft en behoort tot 1 van de absolute topmerken in Zwitserland.

 


Zwitserse betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzame productie.

Wij vertegenwoordigen het topmerk Weseta exclusief voor de Benelux. Dit doen wij met veel plezier. De producten verkopen zichzelf als u ze ziet en voelt.  Dikke kwaliteit, dicht geweven, extra zacht en hoogwaardig katoen.

Heeft u interesse in de producten van Weseta. U kunt dan terecht bij 1 van de verkooppunten. Bekijk de verkooppunten in de Benelux.

http://www.bamarstoffen.nl/weseta-verkooppunten

 

Al onze producten zijn gemaakt van 100 procent katoen, een puur natuurlijk product. Weseta handelt ecologisch en verantwoord in alle productiestadia. Het begint met de zorgvuldige selectie van betrouwbare partners in de katoenteelt.

Alle weseta-producten worden geweven en genaaid in Zwitserland. Dit garandeert korte transportroutes, eerlijke arbeidsomstandigheden en constante topkwaliteit. De productiemachines op het hoofdkantoor van het bedrijf in Engi worden aangedreven met CO2-vrije energie uit onze eigen waterkrachtcentrale.


Uiteraard zijn de producten door OEKO-TEX® gecertificeerd volgens STANDARD 100 en dus onschadelijk voor de gezondheid en milieuvriendelijk. weseta-handdoeken zijn bijzonder duurzaam en onvergelijkbaar zacht.

Mocht u nieuwsgierig zijn dan kunt u de actuele brochure downloaden.

Bekijk de brochure van de Weseta collectie.

 
 
 
Wij hopen u aandacht te hebben getrokken en dat wij binnenkort u de producten mogen laten zien.

Heeft u interesse om dealer te worden, neem dan contact op via mail info@bamar.nl of telefoon 026-3793064.